semsema
عدد الرسائل : 263 تاريخ التسجيل : 28/09/2008
| موضوع: فكرة semsema 10 الإثنين سبتمبر 29, 2008 11:52 am | |
| [/URL] نقانق كاملة
قبل أن تقومي بطهي النقانق اثقبيها بواسطة أطراف الشوكة بذلك لن تنقطع عند الطهو و أيضا تتخلصين من كمية اكبر من الدهون الموجودة فيها | |
|
theangel_soma
عدد الرسائل : 46 تاريخ التسجيل : 16/10/2008
| موضوع: رد: فكرة semsema 10 الخميس أكتوبر 16, 2008 5:55 pm | |
| حلوة اوى الفكرة دى
انت بجد بتساعدين نحافظ على اجسامنا
ميرسى | |
|