المقادير:
2كوب دقيق.
1 كوباية زبدة سائحة.
1 بيضة.
ربع كوب سكر ناعم.
نصف ملعقة صغيرة فانيليا.
الحشو:
تمر منزوع منه نوى.
ثلثين علبة حليب مركز ومحلى.
جوز.
الطريقه:
1. اخلطي الدقيق مع السكر والزبدة واعجنيهم مع بعض وضيفي إليهم البيضة والفانيليا.
2. افردى العجينة في القالب المخصوص للتارت وبعد كده اخرميها بالشوكة.
3. بعد كده حطي القالب في فرن متوسط الحرارة لمدة ربع ساعة.
4. بعد ما تخرجيها من الفرن ضيفي إليها التمر واللبن بس بعد ما تحليه ثم الجوز.
5. دخليه بعد كده الفرن لمدة 7 دقائق كمان بعد كده أخرجيه من الفرن.