semsema
عدد الرسائل : 263 تاريخ التسجيل : 28/09/2008
| موضوع: الكبدة الإسكندرانى: الأربعاء نوفمبر 05, 2008 5:52 pm | |
| المقادير:
1كيلو كبدة(لحم أو دجاج) 2ملعقة كبيرة ثوم مفروم 3 حبات فلفل حار 5 ملاعق كبيرة خل عصر ليمونتين ملح،فلفل ، كمون،كسبرة ناشفة 3 ملاعق كبيرة زيت
طريقة التحضير:
- نقطع الكبدة أولاً قطع صغيرة ثم نضعها مع الزيت على النار و نقلبها حتى تحمر من جميع الجهات و يتغير لونها.
- نضيف بعد ذلك الخل مع الثوم و الملح و الفلفل مع الإستمرار في التقليب ، ثم نقطع الفلفل الحار و نضيفه إلى الكبدة نضع معجون الطماطم على الكبدة على الكبدة و نقلبها جيداً أخيراً نضع الليمون. | |
|
tota
عدد الرسائل : 59 تاريخ التسجيل : 09/10/2008
| موضوع: رد: الكبدة الإسكندرانى: السبت نوفمبر 08, 2008 2:04 am | |
| انا بعشق الكبدة الاسكندرانى دى
بموت فيها جداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا[b] | |
|